Menu

BÅDE STORA OCH MINDRE UPPDRAG

Känns uppdraget för litet för att anlita en stor aktör inom spedition eller har du ett jättestort uppdrag där du inte vet hur du ska göra? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig oavsett storlek på uppdraget. Vi har kompetensen som krävs och samarbetar med de bästa inom supply chain-lösningar. Genom att anlita oss sparar du både tid, pengar och huvudvärk.

Kontakta oss

TRANSPORT

Oavsett vad som ska fraktas så löser vi det. Vi har ett flertal egna bilar i vårt åkeri men samarbetar även med underleverantörer över hela landet. Vi kan logistik och brinner för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dig. Du kan känna dig trygg med att Mastab Logistik ser till att dina varor kommer fram i tid på ett säkert sätt.

Kontakta oss

LAGRING

Har du något som behöver lagras? Vi hittar lösningen oavsett vart i landet det behövs. Låt oss ta hand om lagret så kan du fokusera på din kärnverksamhet. Våra underleverantörer har flera lager över hela landet och håller hög kvalitet. Kontakta oss idag och berätta vad du behöver så hjälper vi dig.

Kontakta oss

RIKSTÄCKANDE

Tack vare våra underleverantörer som är utspridda över hela landet kan vi alltid hjälpa till. Saknar vi något inhouse har våra underleverantörer det garanterat. Vi har lika höga krav på de vi samarbetar med som du har på oss. Du kan känna dig trygg med att lämna över ditt logistikuppdrag åt oss. Spara pengar och tid genom att låta Mastab Logistik lösa dina logistikproblem.

Kontakta oss