Menu

Om oss

Mastab Logistik grundades år 2021 med målsättningen att vara ett flexibelt, snabbt och kostnadseffektivt alternativ för helhetslösningar inom transport. Hos oss kan du boka frakt billigt och enkelt. Vi är i grunden ett bemanningsföretag som nu vuxit till ett eget åkeri med en nystartad speditionsdel. Våra tre fokusområden gör att vi kan möta de önskemål och behov som finns – genom att erbjuda helhetslösningar som gör det enkelt och smidigt för kunden.

Kontakta oss
Eller ring oss på 08-120 413 00

Vi har ett eget lager i Årsta där vi erbjuder kyl- och frysförvaring samt overnight-lösningar, men vi arbetar samtidigt med flertalet underleverantörer i hela landet för att kunna täcka dina behov – oavsett vart i Sverige du behöver hjälp. Vi har egna bud- och lastbilar både i Stockholm och på Gotland som dagligen utför olika uppdrag snabbare än de flesta speditionsfirmor i landet. Vi är flexibla och lösningsorienterade med bred kompetens inom företaget. Det gör att vi alltid hittar det bästa alternativet för dig om du behöver få ut dina produkter med kort varsel. 

Låt oss ta hand om dina transporter medan du fokuserar på din kärnverksamhet. Vi har huvudkontor i Stockholm och ett brett kontaktnät med samarbetspartners i hela Sverige. Vi utför alla uppdrag snabbt, noggrant och kostnadseffektivt.

Hos oss kan du boka din frakt billigt och enkelt. Kontakta oss redan idag för mer information om vad vi kan göra för just dig!