Menu

Läget i Ukraina är akut!

Den senaste tidens händelser lämnar ingen oberörd. Precis när vi börjar hämta oss från en lång pandemi inträffar det ingen trodde skulle ske – krig i Europa.

Vi på Mastab logistik har följt händelserna i nyheterna och vill hjälpa det ukrainska folket på det sätt vi kan. Vi fick förfrågan från OneMeds och Meds att hjälpa till att få ner sjukvårdsmateriel till Polen och sedan vidare till fronten i Ukraina. Tillsammans med frivilliga lyckades vi fylla lastbilen med förnödenheter och den är nu påväg ner för att hjälpa alla de personer som kämpar i Ukraina.

Vår fantastiska chaufför Wieslaw tillsammans med en följebil med Gunnar, Anna och Emil har tagit på sig uppdraget att få ner alla förnödenheter så säkert som möjligt till Polen. Vi önskar dem lycka till!


Vi utökar våra leveranser till Gotland – 6 dagar i veckan tur och retur!

Mastab Logistik växer så det knakar och ökar upp sin leverans till och från Gotland till 6 dagar i veckan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och då känns det självklart att även kunna erbjuda snabb leverans till Gotland.

Att Magnus från början är från just ön gör ju detta såklart extra kul. Utöver detta har vi även ett lager i Visby för att kunna skräddarsy våra logistiklösningar. Det är inte bara vi på Mastab Logistik som vill kunna erbjuda gotlänningarna full service när det kommer till transport. Även Instabox kör nu till och från Gotland. Vi är stolta över att få hjälpa Instabox med sina leveranser av paketskåp till Gotland. Idag finns nio stycken paketskåp placerade runt om ön vilket kommer göra det betydligt smidigare för befolkningen på Gotland att få flexibel och smidig frakt. Som semesterboende på ön och van vid en snabbare frakt så kommer detta märkas betydligt. Läs mer här

Utöver transport kan vi nu även erbjuda våra kunder smidiga lagerlösningar. Mastab stoltserar med att vi är experter på kyl -och frysleveranser och har även möjlighet att lagerhålla kyl och frysvaror åt er. Har ni kanske ett event och behöver förvara produkter under en kortare tid? Då är Mastab Logistiks lagerlösning perfekt för er.

leverans_gotlandNu är det äntligen officiellt att Rj väljer Mastab Logistik som transportpartner!

Från och med nästa år kommer Mastab Logistik ta över all Rj:s transport. Vi är superglada över att få förtroendet att få sköta alla transporter. Även över att få vara med deras tillväxtresa och hjälpa Rj växa inom restaurantsegmentet. Mastab Logistik är experter inom främst kyl -och frystransporter och har ett flertal bilar som snurrar i hela landet. Vår bas är i Stockholm och på Gotland där vi även har kyl -och fryslager. Vårt mål är att bli Sveriges största speditör inom kyl -och frys och har sedan starten haft en stadig tillväxtresa. Vi vill vara det flexibla åkeriet som hjälper dig med det du behöver när du behöver det. Vare sig det är att hyra chaufförer, budbil, lastbil, magasinering eller spedition. Våra lila bilar är lätta att känna igen och snurrar dygnet runt – för att täcka ditt behov.

Då vi haft ett långvarigt samarbete med MASTAB och därmed byggt upp en trygghet och säkerhet inom de leveranser de utfört för oss fram till idag så känner vi en enorm trygghet i att lämna över ansvaret för transporter till er kunder.

Niklas Ask, VD RJ

Med det här samarbetet kommer Mastab Logistik kunna hjälpa Rj att växa ytterligare främst i Mälardalen.

Sedan i höstas delar Mastab Logistik och Rj lager samt kontor vilket gör det här samarbetet strategiskt rätt. Vi ser framemot att få lära känna alla Rj:s kunder och personal ytterligare och se hur vi kan hitta ännu fler synergier för att kunna växa.

Rj som tidigare hette Restaurangjouren är ett företag som levererar högkvalitativa råvaror till restaurangkök. Samtliga produkter är givetvis IP, EKO, MSC och ASC certifierade för att möta kundernas miljökrav. De levererar kött, fisk, fågel, frukt och grönt, mejeri mm. Kunderna finns runt om i hela Sverige och lagret ligger i Tumba i anslutning till Mastabs lager. Vi är så tacksamma för att få den här möjligheten och visa vår professionalitet när det kommer till leverans av just kyl -och frysvaror.

läs mer om RJ här